Interieur meubels fauteuil eetkamerstoel

Interieurinrichting

  • Industrieel en toch warm
  • Goed te combineren met onze vloeren, kleden en behang
  • Mooie materialen
  • Duurzaam gefabriceerd

INTERIEUR

Deze mooie meubels zijn goed met elkaar te combineren, maar ook qua stijl bijpassend bij onze ronde vloerkleden, behang, lampen en SPC vloeren! De kleuren zijn op elkaar afgestemd. Het is 1voudig om een stijlvol en industrieel interieur te maken door gebruik te maken van deze meubels, zoals de fauteuil en eetkamerstoel van 1voudigklussen! 

Dat er een grote variatie aan industriële meubels is waarmee je jouw interieur industrieel kunt maken, zal geen verrassing zijn. Van stoelen met een dik stalen frame tot tafels van ruw hout of metaal: als een meubel industrieel is, zal het direct opvallen! Gecombineerd met stoelen met zachte stoffen bereik je toch een warm huiselijk effect. Of leg een warm vloerkleed neer op je houten vloer.

De grootste stappen op het gebied van industrieel design kun je maken door de muren (of een enkele muur) en de vloer te ‘industrialiseren’. Leuke producten voor je muren en vloeren vind je volop bij 1voudigklussen! Bijvoorbeeld onze metalen wanddecoratie of onze SPC vloeren!

Kijk ook op onze Facebook of Instagram pagina.

Interieur meubels fauteuil eetkamerstoel

BESTEL HIER JOUW MEUBELS

Products not found