ClimateCoating: Isolatie met verf

ClimateCoating: Isolatie met verf

  • Temperatuurregulerend
  • Vochtregulerend
  • Lichtreflecterend
  • Akoestisch verbeterend

CLIMATECOATING: ISOLATIE MET VERF

Thermoshield heet sinds begin 2021 Climate Coating en is op dit moment het enige merk dat energiebesparende verf levert. Het idee is al oud, het stamt uit de jaren 70 en is afgeleid van de hitteschilden uit de ruimtevaart.

Simpel gezegd breng je met ClimateCoating een laag op de muur of plafond aan die is voorzien van microscopisch kleine keramische bolletjes die zorgen dat de warmte in een ruimte veel beter verdeeld wordt.

In deze bolletjes wordt de warmte vastgehouden, daardoor blijft je huis veel warmer dan bij ‘gewone’ verf.

ClimateCoating: isolatie met verf !

ClimateCoating: isolatie met verf

VOORDELEN VAN ENERGIEBESPARENDE VERF

Een ruimte waarvan alle muren en plafonds zijn bedekt met ClimateCoating: isolatie met verf levert een besparing van 10% op de stookkosten op.

Daarnaast trekken de keramische bolletjes in de ClimateCoating verf ook nog eens vocht uit de muur, waardoor je huis beter geïsoleerd raakt.

En last but not least, vermindert deze energiebesparende verf ook de onderhoudskosten van je huis. Door de keramische bolletjes en de unieke structuur bladdert de verf niet af en blijft dus langer op de muren zitten. ClimateCoating verf blijft praktisch onbeperkt goed.

Bekijk hier een video.

TECHNISCHE INFORMATIE

ThermoShield is een hightech keramisch filter. Het filter heeft een substantiële , positieve invloed op de temperatuur, vochthuishouding, lichtbeleving en akoestiek. Het keramisch filter is ultra dun, extreem sterk en elastisch en is zowel binnen als buiten toe te passen. Het is een Greenguard gecertificeerd milieuvriendelijk systeem met een zeer lange levensduur (20 jaar is geen uitzondering). Met eigenschappen, die zowel het comfort en binnenklimaat van een gebouw verbeteren alsmede de energiekosten verlagen.

Eigenschappen

ThermoShield laadt zich niet statisch op. Daardoor zijn nicotine- en vuilafzettingen gering en het weinige vuil dat zich mocht hechten kan gemakkelijk met lauw water en reinigingsmiddelen verwijderd worden. ThermoShield is daarom ideaal voor ruimten die gevoelig zijn voor veel  vuil en vocht, zoals trappenhuizen, openbare ruimten, hotels en restaurants, scholen en ziekenhuizen. Mensen met een allergie kunnen ThermoShield zonder probleem gebruiken, omdat er geen weekmakers en nauwelijks oplosmiddelen inzitten; er komen dus geen schadelijke dampen vrij. Sterker nog, het binnenklimaat wordt door ThermoShield vaak verbeterd en dat zal de allergiepatiënt alleen maar ten goede komen.

Het keramische filter is samen met andere bestanddelen vloeibaar gemaakt zodat het makkelijk verwerkbaar is op buiten en binnenmuren alsook op daken, immers de grootste oppervlakken hebben te maken met zon, warmte, vocht, geluid en licht. Klinkt een vloeibaar filter misschien vreemd in de oren, niet als je je bedenkt dat alle zonnebrand artikelen flinterdunne, vloeibare UV-filters bezitten.

De effecten

Een flinke besparing op energiekosten, het buiten houden van de (zonne)hitte in de zomer, het vasthouden van warmte in de winter, het buiten houden van doorslaand vocht, het reguleren van waterdamp, geluiddemping en een hogere lichtopbrengst doordat het een zeer hoge diffuse reflectiewaarde heeft, gelijk aan dat van sneeuw in de bergen op een zonnige dag.

Het keramische filter biedt een brandvertragende werking conform de EN 13501-1 normering (B voor binnen resp. C voor buiten).Ook

BESTEL HIER JE ISOLERENDE VERF